Kystverket godkjente nettopp søknaden vår om båtopptrekk ved stussnesmoloen

Planene for etablering av båtopptrekk er nå godkjent

 

 

 

Vedtak etter HFL § 28 - Tillatelse til etablering av båtoppsett - gnr. / bnr. 69 / 843 - Skjervøy fiskerihavn - Skjervøy kommune - Troms fylke

  1. Bakgrunn

Vi viser til Deres søknad datert 13.3.2018 vedrørende ovennevnte. Kystverket Troms og Finnmark har kommet fram til at det kan gis tillatelse til tiltaket.

I vedtaket stilles det en rekke øvrige vilkår for tillatelsen.

Kystverket gjør oppmerksom på at søker selv er ansvarlig for å innhente tillatelse etter annet lovverk og hos andre rettighetshavere.

  1. Beskrivelse av saken

AR-Ing AS søker på vegne av Skjervøy Båtforening om tillatelse til etablering av båtoppsett på innsiden av søndre molofot i Skjervøy fiskerihavn. Det planlegges betongplatting med rampe og vogn for båtutsett/-opptrekking.

Betongplattingen på deler av tomta skal benyttes til spyling av båter. Resten av tomta asfalteres. Fundamentet til skråplan bygges opp av tiltransportert sprengstein som fylles i sjøen over plastringsfoten for etablering av naturlig skråplan som armeres og støpes i betong.

Tiltaket ble sendt til uttalelse 20.3.2018 uten at det har fremkommet negative innvendinger mot tiltaket. Mer om dette i pkt. 4.

Skjervøy kommune har via brev 22.3.2018 vurdert at etableringen er i tråd med intensjonene i reguleringsplan for Sandvågen der området i sjø er avsatt til småbåthavn. Kystverket vurderer derfor at tiltaket er i tråd med kommunal planstatus.

Alle dokumenter i søknad og tidligere korrespondanse er tilgjengelig via Kystverkets eInnsynsløsning her:

http://einnsyn.kystverket.no/einnsyn/RegistryEntry/Case?caseId=43610

Saken vurderes å være så godt opplyst som nødvendig før vedtak treffes, jf. forvaltningsloven § 17.